Strony

piątek, 22 lutego 2013

8. marca Dniem Małej Kobietki - Rozdanie!

Witajcie!

W moich zapaskach znalazły się 2 produkty dla dzieci z Yves Rocher - pięknie pachnące - szampon i żel do mycia. Ich buteleczki kojarzą mi się z... dziewczynkami. Są takie dla małej Kobietki. A skoro zbliża się Dzień Kobiet to pomyślałam, że fajnie by było uszczęśliwić jakąś małą Kobietkę.
Stąd rozdanie :)


Warunki są takie:
1. Musisz być publicznym obserwatorem bloga ( 1 los)
2. Możesz umieścić notkę o rozdaniu lub wrzucić na pasku bocznym ( po dodatkowym losie)
3. Zgłoszenia przyjmuję do 03. marca - do niedzieli
4. Wynki będą max 04. rano i będę prosić pilnie o adres do wysyłki, żebym we wtorek wysłała ( poleconym priorytetem), żeby doszło.
5. Napisać odpowiedź na pytanie: Jak ma na imię i ile ma lat Kobietka, dla której będzie ten zestaw? Myślę, że to prezent idealny dla Kobietki mocno niepełnoletniej.
5. Zgłoszenie:
Obserwuję jako:
Post/pasek: Nie/Tak - adres
 Mail:
Odpowiedź: 

UWAGA!!!
Kosmetyki przeznaczone są dla dzieci powyżej 3. roku życia!

Ania

24 komentarze:

  1. Obserwuje jako:Portiferole
    E-mail: portiferole@gmail.com
    Odpowiedz: Mala kobietka o ktorej mysle to coreczka mojej wspanialej przyjaciolki ma na imie Basia I ma 2 latka I 2 miesiace :-)

    OdpowiedzUsuń
  2. Życzę powodzenia wszystkim ;)

    A koleżankę z Malinowego Klubu dodaję do obserwowanych ;) Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: Nika_87
    meil: kosmetyczneszalenstwo@interia.pl
    odpowiedź: Tosia , to córeczka mojej kuzynki. Kochany aniołek w styczniu skończyła 2 lata :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako:Malgosla Malgosienka
    Post/pasek: Tak - http://bebeautifulbeyourself.blogspot.co.at
    Mail:malgoskawieden@gmail.com
    Odpowiedź: Panienka,ktorej najbardziej spodobaly sie te czerwone kuleczki na buteleczkach ma na imie Aleksandra.13 lutego skonczyla 4 latka..Gdyby sie wstrzymala doslownie 15 minut bylaby Walentynka...Teraz wszyscy juz znacie nawet czas jej urodzin :) Aleksandra bardzo lubi dlugie chlapkanie sie w wannie z ogromna iloscia piany i gumowych kaczek w roznych kolorach.Bylaby bardzo szczesliwa,gdyby te czerwone kulki do niej przylecialy!!!

    OdpowiedzUsuń
  5. obserwuje jako: testereczka
    banerek tak pasek : http://testereczka.blogspot.com
    Odpowiedź: a ja mam 3 dziewczynki, ale dwie z nich na pewno by się ucieszyły z nowych kosmetyków :) to magiczne dziewczynki i mają magiczne daty urodzenia:
    Maja 27.01.2006 czyli ma 7lat
    Lena 28.01.2012 czyli ma roczek
    Julianna 29.01.2004 czyli moja 9latka

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mirka niesamowite są te ich daty urodzin:-)
      Moja gwiazda też styczniowa ale troszkę starsza od Twoich:-)

      Usuń
  6. Szkoda, że ja mam małego mężczyznę :(
    pozdrowionka

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Paulina S.
    Post/pasek: pasek tak - http://twoje-kosmetyki.blogspot.com/
    Mail: beautystudio90@gmail.com
    Odpowiedź: Anna 5 lat ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale urocze te buteleczki! Nie widziałam podobnych u nas w sklepie. Życzę powodzenia wszystkim mamom "małych kobietek" :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Ania, a od jakiego wieku można stosować? Bo może zagrałabym dla Zuzi :)))

    OdpowiedzUsuń
  10. Fajne rozdanie, szkoda że nie mam córeczki, a sama jestem już dawno pełnoletnia;P

    OdpowiedzUsuń
  11. No ja niestety nie wezmę udziału - ani nie mam dzieci, ani moje koleżanki nie mają córek:P Moja szefowa ma, ale syneczka Ksawerego, który ma ponad pół roku i jest PRZEUROCZY !! :))))

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: Rudaaaaa
    Post/pasek: pasek tak (http://ruda2106.blogspot.com/)
    Mail: ruda2106blog@gmail.com
    Odpowiedź: Moja mała kobietka ma na imię Zosia i ma 6 lat :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: madzia71a
    Post/pasek: Nie
    Mail: madzia71a@wp.pl
    Odpowiedź: Nikosia, lat 4 :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: Klaudia Joanna Julia.
    Post/pasek: Nie/Tak - nie
    Mail: klaudia121121@wp.pl
    Odpowiedź: Mała kobietka to moja kuzynka w wieku 7 lat - Martysia:)

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako: Małgorzata Margaretka
    Post/pasek: Tak - http://opiniowanieproduktow.blogspot.com/
    Mail:m_margaretka@o2.pl
    Odpowiedź: Kobietka ma na imię Martyna i ma 13 lat :)

    OdpowiedzUsuń
  16. Obserwuję jako: Kosmetyczna Kraina
    email: kosmetyczna.kraina@gmail.com
    post/pasek: nie

    Ja ten zestaw chętnie podarowałabym 7-letniej Anielce.
    To dziewczynka, którą swego czasu opiekowała się moja Mama :)
    Do tej pory utrzymujemy z rodzicami Anielki niesamowity kontakt.

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: Karolina K
    Post/pasek: Nie
    Mail: karolcia_1310@interia.pl
    Odpowiedź: Julia, lat 6 ;)

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako Kaśśś^^
    post/pasek: nie
    mail: kasiulek1992@op.pl
    odpowiedź: dla mojej kochanej chrześnicy- Michasi, 4 latka;)

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: grimagee
    Post/pasek: Tak, pasek boczny. http://grimagee.blogspot.com/
    Mail: sylwia_k7@wp.pl
    Odpowiedź: dla mojej siostry, w kwietniu skończy 6 lat. :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako: barbara162
    Post/pasek: Nie
    Mail: barbara162@tlen.pl
    Odpowiedź: Moja mała kobietka ma na imie Oliwia i ma 5 lat;) pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: crystal3
    Post/pasek: Nie
    Mail: crystal3@o2.pl
    Odpowiedź: Moja córeczka Małgosia 6 latek;)

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: swiat.piekna1
    Post/pasek: Nie
    Mail: swiat_piekna1@o2.pl
    Odpowiedź: Dla mojej 4 letniej córeczki Oli, pozdrawiam;)

    OdpowiedzUsuń